18.Stefan Alfredsson(non-registered)
Hej!
Tack för en trevlig pratstund i Änggårdsbergen. Wow så fina foton, jag förstår nu vad du menar med bakgrund till dina bilder.
17.Stefan Alfredsson(non-registered)
Hej Torgny!
Tack för en trevlig pratstund i Änggårdsbergen.Wow så fina foton, jag förstår nu vad du menar med bakgrund till dina bilder.
15.Marie-claude galby(non-registered)
Hey Torgny! Vi sågs för ett par dagar sen vid Oxsjön och pratade om alla dem som förargar sig på okopplade hundar. Två minuter efter var det en joggare som vässte åt oss och undrade om vi inte hade läst att hundar ska kopplas... Du fick säkert dig en omgång också med dina två! Fina bilder speciellt din gula tjej, hon är såååå vacker i bild!
14.Karl Andersson (KAL de Gautaborg)(non-registered)
Fina hunnbilder! Och mest på dina lapphundar ser jag. Sällsynt Bordeauxmastiff!
13.Nadia J-son Bivestam(non-registered)
Hur många härliga hundbilder som helst Torgny. Såg dina hundar i går i Sjöbergen och har suttit och njutit av bilderna av dem i kväll. Ser att du har en passion för både dina hundar och för fotografering av dem. Du pratade om collie på din sida men det har jag inte hittat någon.
Du minns att jag sa att en vän till mig vunnit fågelfoto-sm 2013, eller hur? Sidan du går in på heter falknatur.se och där hittar du hur många härliga bilder som helst av våra utomhusfåglar. Hans Falklind heter fotografen och jag är helt säker på att du kommer att gilla hans bilder .
Jag har collies och vi stod och talades vid en stund i går i Sjöbergen. Minns du? Ha det gott och tack för titten. Kommer att gå in och kika vidare då jag får bättre om tid.
Hälsningar
Nadia
12.Richard o Marie(non-registered)
Jättefina bilder, fotar själv så jag ser att du har bra känsla (R) . Det var oss du träffade med våran lille Sune (chihuahua) på Prinsgatan. Kolla gärna mina bilder här

http://500px.com/Richard_Andersen

Ha det bäst :)
11.Tord(non-registered)
I like the new start page of the website, beautiful and with great photos!
10.Katrina(non-registered)
Beautiful photos, Torgny! Thank you for directing me to your gallery and also for pausing to have a conversation with me in Gothenburg on Friday. It was a lovely moment in my day!
9.jägarn i ubbhult(non-registered)
Fantastiska bilder ,mvh lasse
8.Vidar(non-registered)
Snyggt!
The guestbook is empty.
Loading...